Select Page

Študentje UL FGG niso aktivni le na ravni fakultete, ampak tudi na ravni Univerze v Ljubljani. Aktualni predsednik Študentskega sveta UL FGG Nejc Tacer je bil izvoljen tudi za predsednika Študentskega sveta Univerze v Ljubljani. Študentski svet Univerze v Ljubljani (ŠS UL) je organ študentov univerze, ki zastopa pravice in dolžnosti študentov.

»Zelo sem hvaležen vsem svetnikom ŠS UL za izkazano zaupanje, obenem pa se zelo veselim svoje nove funkcije. Kot predsednik ŠS UL FGG sem se že spopadal z izzivi vodenja sveta, a je bilo tu vse lažje,« je povedal Nejc Tacer. »Nismo se toliko ukvarjali s strukturo sej, delali smo bolj na vsebini. Na UL pa je zgodba drugačna, tu moram paziti, da je res vse speljano po pravilniku in brez improvizacij. Vsebine na UL so zelo zanimive. In jaz kot predstavnik študentov na največji univerzi v Sloveniji zastopam mnenja študentov pri najbolj perečih temah v državi. Skrbeti pa moram seveda tudi, da so organi in delovna telesa Univerze v Ljubljani ustrezno zastopani s študentskimi predstavniki, ki tudi pri lokalnih odločitvah zagovarjajo naša stališča.«

 Nejcu želimo uspešno vodenje Študentskega sveta Univerze v Ljubljani!

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri