16. mednarodno poletno šolo “NATIONAL ENERGY AND CLIMATE PLANS 2021-2030” (Nacionalni energetski in klimatski načrti 2021-2030) organizira Regionalni izobraževalni in informacijski center za trajnostni razvoj v Jugovzhodni Evropi – REIC v sodelovanju s Centralno Evropsko Iniciativo(CEI), Nemškim razvojno družbo – GIZ Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit in UNESCO Regionalno pisarno za znanost in kulturo v Evropi (Antenna v Sarajevu).

Modul v obliki pouka v učilnicah se bo izvajal v Etno vasi Čardaci (Bosna in Hercegovina). Prva izvedba poletne šole bi morala biti organizirana v obdobju od 20. do 29. avgusta 2020, vendar je bila zaradi pandemije COVID-19 prestavljena na 19.-28. avgust 2021. Kjer so lani stvari zastale, se bodo letos nadaljevale.

Kotizacije ni.

Ciljne skupine:

  1. Mladi odločevalci in javni uslužbenci iz vladnih organov, veleposlaništev in mednarodnih organizacij,
  2. Uslužbenci v javni upravi (nacionalni/ regionalni/ lokalni) v JV Evropi,
  3. Študenti zaključnih letnikov prvo-, drugo- in tretjestopenjskih študijev ustrezne smeri,
  4. Predstavniki nevladnih organizacij,
  5. Strokovnjaki v srednjem poklicnem obdobju iz podjetij s področja energetike.

Prijava:

Izpolnite prijavni obrazec na https://forms.gle/PZ6yvT1jaHFV9LLs5 (odgovorite na obvezna vprašanja, naložite življenjepis in ostale dokumente (motivacijsko pismo, pridobljena dokazila itd.). Drugi dodatni dokumenti so priporočljivi, niso pa obvezni.

Število udeležencev je omejeno.