V petek, 20. 1., in soboto, 21. 1., bo od 9. do 18. ure na Gospodarskem razstavišču potekala že 14. Informativa – največji sejem izobraževanja in poklicev. Letos ponovno v živo. Na enem mestu bo zbran pregled izobraževalnih programov, dodatnega izobraževanja ter vseživljenjskega učenja, obiskovalcem pa bodo na voljo številne informacije o poklicih in možnostih zaposlitve, predavanja, osebna svetovanja … Z zanimivimi vsebinami se bo predstavila tudi Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo.

Premierno bomo predvajali predstavitvene videe študijskih smeri na UL FGG
Priprave na prihajajočo Informativo so v polnem teku. Med drugim bomo prav tam premierno predvajali nekaj predstavitvenih videov različnih smeri študija na UL FGG, med katerimi lahko izbirajo bodoči študenti, ko se odločajo za študij.

Ne zamudite nagradne igre!
Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo je ena od 10 fakultet iz vseh treh javnih univerz v Sloveniji, ki bo sodelovala pri predstavitvi študijskih smeri, ki zajemajo širše področje digitalizacije. Bodite pozorni na predstavitveni pano, ki ga bomo imeli na stojnici – obiščite nas in izvedeli boste, katere so tiste študijske smeri na naši fakulteti, ki zajemajo širše področje digitalizacije. Prejeli boste tudi košček sestavljanke. Več o nagradni igri in čemu je ta košček sestavljanke namenjen, pa boste izvedeli, ko nas obiščete.

Lepo vabljeni!

Priloga: Program UL Informativa 2023 [PDF]

 

Skip to content