Select Page

Na Fakulteti za arhitekturo Univerze v Ljubljani iščemo dva študenta Magistrskega študijskega programa Gradbeništvo, za delo na interdisciplinarnemu študentskemu projektu na temo zbiranja podatkov o konstrukcijah povojne stanovanjske arhitekture v Sloveniji za potrebe presoje njihove potresne odpornosti.

V projektu bo kot partnerska institucija vključen tudi Zavod za gradbeništvo Slovenije. Projekt nudi odlično priložnost za mreženje (networking), nabiranje izkušenj s projektnim skupinskim delom ter neposredne kontakte s strokovnjaki s področja teme projekta.

Projekt bo obsegal dokumentiranje in analizo podatkov o  konstrukcijah, materialih, stavbnem ovoju in arhitekturnih značilnostih stanovanjskih sosesk iz obdobja povojne stanovanjske arhitekture v Sloveniji.

Trajanje projekta je tri mesece, s pričetkom 15. 10. 2022. Delo na projektu bo plačano, pri čemer se bodo delovne obveznosti prilagodile ostalim pedagoškim obveznostim sodelujočih študentov.

Zainteresirani kandidati naj svoj interes javijo vodji projekta, doc. dr. Simonu Petrovčiču, na elektronski naslov: simon.petrovcic@fa.uni-lj.si

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri