V organizaciji Društva urbanistov in prostorskih planerjev Slovenije vas vabimo na prvo okroglo mizo v nizu PROSTORSKIH RAZPRAV z naslovom:

SISTEMSKI POGLED NA SPREMINJANJE PROSTORSKE ZAKONODAJE

Okrogla miza bo potekala v četrtek 17. junija 2021 ob 14.00 uri (predvidoma dve uri). Zaradi še vedno nestabilne epidemiološke situacije bo izvedena na daljavo. Prosimo, da svojo udeležbo do 16.6.2021, prijavite na elektronski naslov drustvo.dupps1@gmail.com. Na podlagi prijave vam bomo nato poslali povezavo na dogodek, ki bo potekal preko zoom aplikacije.

Na povezavo se prijavite s svojim imenom in priimkom vsaj pet minut prej. Udeležba je brezplačna. Vsi udeleženci bodo imeli možnost razpravljati glasovno ali preko klepetalnice.

Ker si na DUPPS želimo odpreti široko strokovno razpravo o urejanju prostora in prostorskem razvoju Slovenije, vas vabimo vas, da hkrati s prijavo podate tudi predlog teme, ki bi jo obravnavali na eni od naslednjih okroglih miz v nizu Prostorskih razprav. Sporočite nam tudi, kako pogosto si želite takšnih dogodkov (npr. 1x na mesec, 3-4x  na leto).

Če menite, da tema še koga zanima, vabilo pošljite naprej. Veselimo se srečanja z vami,

Alma Zavodnik Lamovšek
predsednica DUPPS/

Spremljajte nas na:
https://www.facebook.com/drustvourbanistov/
http://www.dupps.si/