Select Page

Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo UL je v 2. 10. 2020 gostila izvedbo 31. Sedlarjevega srečanja, ki je v trenutnih razmerah potekalo s prisotnimi predavatelji in udeleženci, ki so dogodek spremljali na daljavo. Na 31. Sedlarjevem srečanju, ki ga je organiziralo Društvo urbanistov in prostorskih planerjev Slovenije – DUPPS. smo razpravljali o temi  “Kako do boljše podobe slovenskih naselij in krajine – načrtovanje in ukrepi«.

Na povezavi so dostopne zaključne ugotovitve tega srečanja, ki dobro prikažejo kritično mnenje široke strokovne javnosti o tej problematiki.

Na spletni strani društva http://www.dupps.si/ pa so objavljeni tudi video posnetki dogodka (celote in posameznih predavanj) ter fotografije s srečanja. Vljudno vas vabimo, da si jih ogledate.

Lepo pozdravljeni,
Izvršni odbor DUPPS
v sodelovanju z UL FGG

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri