Select Page

Na fakulteti skrbimo, da študentje preko mentorstva dobijo še dodatna znanja in veščine, ki jim bodo pomagale pri gradnji in razvoju njihove kariere. Tako smo v četrtek, 18. 4., organizirali že drugo srečanje delovnih mentorjev in študentov, katerega namen je vzpostaviti tesnejše stike med njimi.

Fakulteta že vrsto let sodeluje z delovnimi mentorji za praktično usposabljanje študentov, kar pomembno prispeva k usposobljenosti bodočih diplomantov in tako omogoči lažji prehod študentov na trg dela. V uvodnem delu so vse prisotne pozdravili dekan Fakultete za gradbeništvo in geodezijo prof. dr. Matjaž Mikoš, prodekan za izobraževalno področje doc. dr. Samo Drobne ter prodekanja za študentske zadeve doc. dr. Simona Savšek. Izr. prof. dr. Andreja Istenič Starčič pa je na kratko predstavila praktično usposabljanje na fakulteti. V drugem delu so udeleženci izbirali med tremi aktivnostmi, ki so potekale vzporedno.

V avli so potekali hitri zmenki med predstavniki delodajalcev in študenti, kjer so imeli študentje priložnost spoznati bodoče delodajalce in se jim tudi predstaviti. Poleg hitrih zmenkov pa je istočasno potekalo tudi izobraževanje mentorjev ter predstavitev delovnih organizacij. Dogodek se je zaključil z družabnim srečanjem in mreženjem mentorjev in študentov.  

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri