Select Page

Obveščamo vas, da je na spletni strani sklada http://www.sklad-kadri.si/si/razpisi-in-objave/novica/n/najava-objave-novega-javnega-razpisa-po-kreativni-poti-do-znanja/, objavljena najava novega javnega razpisa ”Po kreativni poti do znanja 2017/2020”.

 

Trenutno znani razpisni pogoji ostajajo enaki kot pri prejšnjem razpisu, sprememba je v tem, da je razpis odprtega tipa, s tremi roki za oddajo vlog. V okviru prvega roka (še ni znan) bo lahko Univerza v Ljubljani v vlogi oddala največ 5 projektnih predlogov na članico.

 

Posamezen projekt:

  • mora vključevati sodelovanje od 6 do 8 študentov
  • mora vključevati sodelovanje izključno ene gospodarske družbe oz. samostojnega podjetnika posameznika,
  • lahko traja od tri do pet mesecev,
  • vanj se lahko dodatno vključi še en drugi partner, ki je lahko organizacija iz gospodarskega in družbenega področja, ki na inovativen način pristopi k reševanju izpostavljenega problema z namenom družbenega razvoja,
  • lahko izvaja tudi dodatno dejavnost 2: medsebojno izmenjavo znanj, izkušenj in dobrih praks strokovnih delavcev, tako pedagoških mentorjev iz visokošolskih zavodov kot delovnih mentorjev iz (ne)gospodarstva (dejavnost 2).

 

 

Več informacij vam posredujemo takoj po objavi javnega razpisa, kjer vas bomo posebej opozorili na kaj je potrebo paziti pri pripravi projektnih predlogov.

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri