V NUK želimo po najboljših močeh pomagati študentkam in študentom pri uspešnemu študiju. Med storitvami, ki jih nudimo v spletnem okolju, vam z veseljem ponujamo tudi svetovanje na daljavo. V času priprave zaključnih nalog bodo vaše študentke in študenti prejeli učinkovito pomoč pri iskanju oziroma uporabi elektronskih informacijskih virov (dLib.si, Cobiss+, elektronske revije in knjige ter druge podatkovne zbirke) za pripravo diplomskega, magistrskega dela ali doktorske disertacije.

Svetovanje na daljavo je brezplačno in poteka individualno po predhodni prijavi na https://mreznik.nuk.uni-lj.si/svetovanje/prijava-na-svetovanje.

Prosimo vas, da spodnji odstavek delite na Facebooku, na spletni strani oz. informacijo razširite po svojih drugih kanalih, saj bo tako več študentk in študentov lahko izkoristilo pomoč pri iskanju gradiva in uporabi virov.

Če potrebujete pomoč pri iskanju literature za seminarsko nalogo ali zaključno delo, vam Narodna in univerzitetna knjižnica ponuja svetovanje na daljavo. Svetovanje je popolnoma brezplačno in poteka individualno. Prijavite se prek spletnega obrazca.

Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo.