Select Page

Doc. dr. Tomo Cerovšek, ki je tudi soavtor in koordinator programa BIM A+ na Univerzi v Ljubljani, ki ga Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo izvaja s portugalsko Univerzo v Minhu in italijansko Politehniško Univerzo v Milanu se je z novinarjem revije Gradbeništvo pogovarjal o sistemskem pristopu k digitalizaciji gradbeništva, s katerim lahko projektanti, izvajalci in upravljavci objektov iz prejšnjih izkušenj širijo dobre prakse in se izognejo nepotrebnim napakam.

Dr. Tomo Cerovšek v članku opozarja, da lahko z uporabo BIM in digitalizacijo zajamemo precej več informacij o napakah in rešitvah. »Projektne informacije lahko sistematično elaboriramo in shranimo. S tem so dostopne za vnovično rabo in učenje, zaradi česar ne prihaja do enakih težav, kot so se že zgodile.«

Celoten pogovor lahko preberete na povezavi: https://topgradbenistvo.finance.si/8999535/Ni-treba-vpiti-da-se-slisimo

 

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri