Select Page

Navodila za vpis na 3. stopnjo študija

POMEMBNO

Prijavo za vpis na doktorski študij je potrebno oddati preko portala eVŠ.

Rok za prijavo na doktorski študijski program Grajeno okolje je 25. avgust 2023 na portalu eVŠ.
Rok za prijavo na doktorski študijski program Varstvo okolja je 18. avgust 2023 na portalu eVŠ.
Sofinanciranje doktorskega študija v študijskem letu 2022/2023

Prijavi sledi vpis v doktorske študijske programe, ki se opravi na povabilo visokošolskega zavoda najkasneje do 30. septembra 2022 na samem zavodu (torej na FGG).

Novinci boste v začetku septembra po pošti prejeli podrobna navodila za vpis, skupaj z uporabniškim imenom in geslom, da boste lahko opravili vpis preko spletnega referata.

Če se v času vpisa, najkasneje pa do 30. septembra 2022 do 13.00 ure (osebno oz. po priporočeni pošti) ne boste vpisali, bomo skladno z navodili Vpisne službe Univerze v Ljubljani šteli, da odstopate od vaše prijave.

Vpis na Fakulteto za gradbeništvo in geodezijo poteka preko Informacijskega sistema fakultete (VIS). V sistem dostopate z uporabniškim imenom in osebnim geslom, ki ju prevzamete na ID-portalu UL.

Spletni referat

Uporabniško ime za vstop v spletni referat je vaša digitalna identiteta. Digitalna identiteta ni vaš e-poštni naslov, čeprav izgleda podobno. Za podporo in pomoč glede vsebinskih vprašanj pošljite e-pošto na: doktorski.studij@fgg.uni-lj.si.

Več informacij:

Monika Golobar

Referat za doktorski študij

Vpišete se lahko osebno v času uradnih ur na Referata za doktorski študij UL FGG, Hajdrihova 28, 1000 Ljubljana ali pa dokumentacijo pošljete priporočeno po pošti na naslov:

Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo

Referat za doktorski študij
Hajdrihova 28, 1000 LJUBLJANA

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri