Select Page

Predmet javnega zbiranja ponudb je nepremičnina z ID znakom 2169-1137-30. Gre za enosobno stanovanje (št. 30) v 2. nadstropju stanovanjskega bloka na naslovu Čičare 9, 4280 Kranjska Gora, v skupni izmeri 61,4 m².

Rok za prijavo (plačilo varščine) je do 18. 3. 2024 do 10. ure.

Ponudniki ponudbe predložijo v tajništvo Univerze v Ljubljani, Fakultete za gradbeništvo in geodezijo ali pošljejo priporočeno po pošti na naslov: Univerza v Ljubljani, Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo, Jamova cesta 2, 1000 Ljubljana.

Izhodiščna cena je 235.000 EUR.

Izhodiščna cena ne vključuje 2 % davka na promet nepremičnin, ki ga plača kupec.

Dodatne informacije v zvezi s prodajo predmetne nepremičnine oziroma v zvezi z izvedbo javnega zbiranja ponudb ter natančnejše podatke o nepremičnini in informacije za ogled nepremičnine lahko dobijo interesenti pri pooblaščeni nepremičninski agenciji: Nepremičnine Vidic, Nadja Vidic s. p. (https://www.nepremicninevidic.com/nepremicnina/kranjska-gora-cicare-9/6OZeAq ali https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/kranjska-gora-cicare-9-stanovanje_6746990/) na tel. 041 386 514 ali preko elektronske pošte: info@nepremicninevidic.com.

Priloge:

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri